x trigger

Aboneaza-te

* obligatoriu

Scrisoare pentru femeia cochetă din tine


Am scăpat cu greu de temperaturile scăzute și culorile închise cu care am fost nevoite să ne îmbrăcăm în ultimele luni. Odată cu apariția razelor călduțe ale soarelui, ar fi o idee bună să trecem ușor la ținute mai aerisite și luminoase. Copacii încep să înfloarească... tu?

O să spui că îți este mai ușor să te cufunzi în veșnicele ținute de nuanțe închise, pe care obișnuia să le poarte bunica. Dar dacă vrei să pară că ai găsit secretul tinereții veșnice, ai putea să te axezi pe pasteluri: albastrul cerului, rozul palid sau portocaliul piersică. Chiar dacă ești genul de femeie comodă, adepta blugilor și a bocancilor/balerinilor, rezolvarea o găsești adăugând un strop de culoare în partea de sus și un accesoriu vesel. O bluză cu volane, căzută pe umeri poate crește temperaturi din încăperea în care pășești. Nu pare greu, nu?
 
Aoleu... Te scoate iubitul la cină. Alertă de gradul 3! Cu ce mă îmbrac să-mi surprind bărbatul? Asta da problemă... Știu, mama te-a învățat că ˝little black dress˝ te salvează în orice situație. Nu și dacă vrei să ieși din anonimat. Poți să îl faci să-și rupă gâtul după tine, cu o rochiță mulată pe corp, din dantelă roșie ca focul și puțină ˝goliciune˝ pe lateral. Trebuie doar să ai puțin curaj, nu ai vrea să aibă impresia că a ieșit să mănânce cu mama lui...?! Până la urmă imaginația lor poate fi pusă la încercare foarte ușor. Dacă ești pe genul clasic, alege dantela măruntă. Este finuță, feminină și poți alege absolut orice culoare vrea sufletul tău! 
 
E weekend și vrei să ieși cu fetele la club. Orice ai face, te rog lasă naibii latexul, negru și animal printul. Sunt mișto și ele, dar te vei pierde în peisaj. Cel puțin alege un model deosebit dacă tot nu vrei să renunți la ele... O inserție de dantelă pe piept poate schimba toată ținuta. Aș opta pentru o rochiță albă cu aplicații de dantelă semi-transparentă... fix acolo unde trebuie. Sexy și îmbrăcată este combinația ideală. În cazul în care vrei să o faci lată, alege un body de orice fel cu o pereche de pantaloni scurți aurii și îți promit că la DJ se vor putea uita, dar la tine...ba! 
 
Să te îmbraci bine nu necesită efort și nici bani mulți. Ai nevoie doar să îți lărgești orizontul în materie de culori, imprimeuri și materiale. Cu cât sunt mai lejere și în culori vesele, cu atât femeia din tine va avea mai mult succes în fața celorlați. Până la urmă, o persoană relaxată și sigură pe ea, n-a fost uitată prea ușor... 
 
Tu ce alegi? Mediocritatea sau originalitatea? 
 

Articole Similare

COSTUMUL, aliatul tău la muncă și nu numai
COSTUMUL, aliatul tău la muncă și nu numai
Citeste articolul
Cum îmi ˝asortez˝ părul cu ținuta?
Cum îmi ˝asortez˝ părul cu ținuta?
Citeste articolul
Plicul, aliatul din dressing
Plicul, aliatul din dressing
Citeste articolul
1 MAI elegant ca altul...
1 MAI elegant ca altul...
Citeste articolul
Valentine's Day Atmosphere outfit!
Valentine's Day Atmosphere outfit!
Citeste articolul

ULTIMELE NOUTĂȚI

    Atmosphere Fashion
    © 2005 - 2024 ATMOSPHEREFASHION.RO

    ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER