abonati-va la newsletter
abonati-va la newsletter
Selecteaza moneda RON Euro
Oferta Speciala
Cumparaturi 0
Total: 0 RON
SALE Vezi ofertele noastre! buy
031.005.80.80
10-17 luni-vineri
Livrare in toata tara
in 24-48 de ore.
031.005.80.80

Informatii Livrare


Costurile de transport

Daca ai ales sa ridici comanda de la sediul nostru din Sos Viilor, nr 56, sector 5, Bucuresti – Romania, costurile de transport sunt 0.
Daca ai ales sa-ti livram produsul, costurile de livrare sunt de 15lei, indiferent de comanda si adresa de livrare din tara.

Durata transportului

Livrarile se vor efectua prin Fan Curier si GLS, in perioada de timp pana la care profesionistul se angajeaza sa livreze conform O.G. NR.34/2014, de la data la care consumatorul a transmis comanda. Nu se fac livrari in weekend.

Livrare in Uniunea Europeana

Sunshine Gia SRL livreaza produse in Uniunea Europeana prin intermediul serviciului de curierat oferit de Urgent Curier si GLS Romania. Taxele de livrare difera in functie de tara si zona. Se expediaza comenzi oriunde in Uniunea Europeana fara taxe suplimentare si restrictii geografice. In tabelul de mai jos sunt prezentate costurile de livrare in tarile din Uniunea Europeana.(*) Timpii de tranzit din tabel sunt estimativi si nu sunt garantati.
(**) Costurile de mai sus vor fi transformate in euro la cursul BNR din ziua facturarii.
(***) Costul de livrare este adaugat comenzii plasate si nu contine TVA de 24%.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor sunt mai mari decat cele de livrare si sunt suportate in intregime de catre client.
Livrare GRATUITA
la comenzi peste 300 lei!
Livrare INTERNATIONALA
in 1-7 zile!
Poti returna
produsul in 14 zile!
Banii inapoi
in 7 zile!
maestro mastercard visa_electron visa_yellow visa