x trigger

Aboneaza-te

* obligatoriu

Cum să îţi alegi ţinuta perfectă pentru un eveniment special


Fie că vorbim despre o nuntă, un botez, bal al bobocilor sau alte tipuri de evenimente speciale la care participăm de-a lungul timpului, rochiile au o importanţă aparte. Noi toate, doamne şi domnişoare, ne dorim să arătăm cât mai bine când mergem la un eveniment, indiferent de tipul acestuia. Dacă te pasionează acest subiect şi vrei să faci din fiecare apariţie pe care o ai un moment spectaculos, rămâi până la final, acest articol este pentru tine!

De ce să ţii cont atunci când îţi alegi o rochie pentru un eveniment special

Când porţi o rochie cu siguranţă şi tu îţi doreşti să te simţi bine în ea, croiala să nu te incomodeze, lungimea să fie una potrivită etc. Aspectele de care trebuie să ţinem cont când alegem o rochie sunt numeroase, iată câteva dintre cele mai importante:

Ce formă a corpului avem, pentru a ne axa pe tipurile de rochii potrivite nouă;

Ce subton al tenului avem, culoarea părului (cu toate că nu-i dăm o foarte mare importanţă, aceasta joacă un rol foarte important în aspectul final atunci când ne alegem o ţinută), aceste criterii ne scot în evidenţă anumite trăsături, iar alegerile pe care le facem pot pune aceste trăsături într-o lumină bună sau într-o lumină mai puţin bună.

Ce buget avem la dispoziţie pentru o rochie. Când ne gândim la suma pe care o vom da pe o rochie, ar trebui să ne gândim şi de câte ori o vom purta, dacă la evenimentul la care mergem avem un rol important, ce calitate are rochia etc.

Ce fel de rochie să alegi dacă mergi la o nuntă

O regulă nescrisă pentru o ţinută de nuntă este aceea de a NU purta niciodată alb. Nu ne dorim să înlocuim mireasa, nu-i aşa? În afară de această non-culoare, cele mai multe culori şi nuanţe sunt acceptate când vine vorba de rochii de nuntă. Este important să nu uităm însă de simplitate şi eleganţă. Nu tot ce este impunător reflectă eleganţă şi opulenţă. O rochie neagră, fie ea lungă sau scurtă, simplă, cu perle sau alte accesorii fine, este o alegere mai mult decât perfectă, ce nu poate da greş niciodată. Dacă totuşi nu doreşti ceva minimalist, alege însă cu bun gust. Un alt sfat pe care ţi-l putem da este acela de a nu combina, de exemplu, dantela cu paietele, nu îţi doreşti ceva încărcat, nu-i aşa?

Ce rochie să alegi dacă mergi la un botez

Botezul este despre copii, totul ar trebui să fie vesel. Astfel, o rochie scurtă de data aceasta este extrem de indicată. Noi îţi recomandăm să mergi pe rochii ce au o croială şi cusături fine, nu cu prea multe detalii, poţi opta chiar şi pentru rochii în nuanţe mai viu colorate, mai ales că botezurile se ţin în special ziua, nu se duc prea mult în noapte sau spre dimineaţă. În locul detaliilor prin accesorii, ne putem axa pe rochii cu decolteu în V, o rochie cu umerii goi. Poţi alege accesorii precum coliere simple la baza gâtului, părul coafat lejer (bucle stil waves), totul cât simplu şi elegant, în acest fel nu vei da greş.

Ce rochie să alegi dacă mergi la o aniversare

În funcţie de aniversarea la care mergem, ţinutele diferă. Dacă este aniversarea ta, mai mult ca sigur vrei să fii în centrul antentiei, toate privirile să pice pe tine, de aceea îţi recomandăm o rochie scurtă şi mulată sau stil babydoll, cu decupaje îndrăzneţe. Dacă însă este vorba despre o aniversare a unui prieten, dacă nu te simţi bine într-o rochie, poţi alcătui o super ţinută chiar şi dintr-o pereche de pantaloni eleganţi, drepţi, o cămaşă/maletă/corset, salopete etc. În cazul în care este vorba despre aniversarea persoanei iubite, trebuie să ţinem cont şi de cum se îmbracă el, pentru a ne completa frumos ţinutele. În cazul unei astfel de ocazii se potriveşte foarte bine o rochie fără cusături evidente, accesorizată cu o curea subţire în talie, bijuterii subtile etc.

Cuvânt de final

Acestea au fost propunerile noastre. Aşadar, dragile noastre, ţineţi cont în primul rând de stilul vostru, de ceea ce vă caracterizează. Sperăm că sfaturile noastre v-au ajutat să vă găsiţi mult mai repede o rochie pentru un eveniment special. La noi pe site puteţi găsi unele dintre cele mai deosebite rochii şi ţinute elegante. În final, fii tu însăţi! Originalitatea este cel mai de preţ accesoriu, pe care nimeni nu ţi-l poate copia!

Articole Similare

COSTUMUL, aliatul tău la muncă și nu numai
COSTUMUL, aliatul tău la muncă și nu numai
Citeste articolul
Cum îmi ˝asortez˝ părul cu ținuta?
Cum îmi ˝asortez˝ părul cu ținuta?
Citeste articolul
Plicul, aliatul din dressing
Plicul, aliatul din dressing
Citeste articolul
1 MAI elegant ca altul...
1 MAI elegant ca altul...
Citeste articolul
Valentine's Day Atmosphere outfit!
Valentine's Day Atmosphere outfit!
Citeste articolul

ULTIMELE NOUTĂȚI

    Atmosphere Fashion
    © 2005 - 2024 ATMOSPHEREFASHION.RO

    ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER