Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Atmosphere Fashion, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Atmosphere Fashion foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Atmosphere Fashion este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Selecteaza moneda RON Euro
Oferta Speciala
Cumparaturi 0
Total: 0 RON
031.005.80.80
073.551.55.17
10-17 luni-vineri
Livrare GRATUITA

la comenzi peste 299 lei!

Livrare INTERNATIONALA

in 48H prin DHL!

Retur produse

in 14 zile. Banii inapoi in 14 zile!

Comenzi telefonice 031.005.80.80 | 0733.292.828

Cum returnezi

     Clientul ATMOSPHERE poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
- Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site;
- Coletele ce prezinta deteriorari severe;
- Produsele ce au fost livrate gresit;
- Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate;

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.
Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala ( stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate ) impreuna cu factura fiscala.
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
Plata transportului catre ATMOSPHERE va fi suportata de catre client.
La retrimiterea coletului(schimb) plata va fi suportata de catre noi (ATMOSPHERE) doar pentru coletele interne( Romania) nu si pentru cele externe .Produsele se schimba in limita stocului disponibil.

Produsele returnate se trimit la adresa SC SUNSHINE GIA SRL,SOS VIILOR NR 56,SECTOR 5,BUCURESTI prin orice firma de curierat sau Posta Romana,transportul fiind suportat de catre client. Toate produsele returnate trebuie sa aiba eticheta atasata in forma nedegradata (eticheta nu trebuie taiata, rupta sau cu scrisul decolorat)! In cazul in care produsul nu are eticheta atasata produsul nu se poate returna deoarce consideram ca produsul a fost utilizat!

Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de retur aflat in colet!

SC SUNSHINE GIA SRL nu accepta colete retur cu ramburs (bani,colet la schimb)!!

Nu vom accepta marfa care a fost purtata, modificata sau spalata.
Livrare GRATUITA

la comenzi peste 299 lei!

Livrare INTERNATIONALA

in 48H prin DHL!

Retur produse

in 14 zile. Banii inapoi in 14 zile!

maestro mastercard visa_electron visa_yellow visa ISO 9001 ISO 9001