Ce culori porți toamna aceasta? Garderoba are nevoie de un refresh


Când te gândești la toamnă, ce sentimente îți vin în minte? Pentru unii, este melancolia unei părți a anului care se încheie, dar pentru alții, este bucuria de a savura fiecare moment al acestui sezon fascinant. Cum natura își dă un refresh, la fel a venit momentul să revizuim și noi ținutele din dulap. Astăzi te invităm să rămâi alături de noi pentru a descoperi care sunt culorile în vogă toamna aceasta, dar și cum le poți integra cu succes în outfit-urile tale. 

Moda se schimbă la fel cum se schimbă frunzele?

Este o întrebare simplă, cu un răspuns mai complicat. În esență, da, moda se schimbă constant. Nu discutăm doar despre elemente de design, ci și despre paleta cromatică. Când te gândești la toamnă, cel mai probabil primele culori care îți vin în minte sunt roșul, portocaliul, maro și auriul. Cu toate acestea, tendințele culorilor pot varia de la an la an. Astfel, pentru anul curent, adăugăm câteva nuanțe inedite în paleta de culori a toamnei.

Verdele smarald

Chiar dacă natura își schimbă culorile, una dintre surprizele plăcute în acest sezon este nuanța de verde smarald. Fiind o nuanță asociată cu stilul luxury, care emană rafinament și eleganță, poate fi o alegere foarte inspirată mai ales în contextele formale, dar și pentru serile cu ținute casual. Cu siguranță garderoba ta are nevoie de un strop de verde, așadar nu strică să ai o rochie pentru petreceri sau poate un sacou pentru mersul la birou în nuanțe de verde smarald. 

Albastrul petrol 

O altă nuanță inedită care este în vogă toamna aceasta este inconfundabilul albastru petrol. Albastrul petrol poate fi o alegere minunată pentru o rochie de cocktail sau pentru un eveniment special. Este o culoare versatilă, care poate arăta atât de bine pe o rochie scurtă cu o croială modernă, cât și pe o rochie lungă, în funcție de evenimentul la care participi. 

Rozul prăfuit

Și pentru că în garderobă este mereu loc și pentru nuanțe mai deschise, mai delicate, culoarea sezonului este rozul prăfuit. Această culoare subliniază latura romantică și sensibilă a fiecărei doamne și domnișoare, făcându-te să radiezi feminitate. Fiind o culoare ușor de integrat în orice ținută, poți opta de la pantaloni până la cămăși, body-uri și rochii în această nuanță.

Accentele și detaliile, mereu cele care schimbă un outfit

Pentru că temperaturile scad treptat, iar toamna călduroasă cu care ne-am obișnuit în ultimii ani începe să dispară, putem integra în outfit diferite accente pentru a ieși din tipare. Așadar, pe lângă culorile toamnei și nuanțele inedite despre care am discutat anterior, texturile și materialele joacă un rol esențial în crearea unei ținute specifice acestui sezon. Materialele precum lâna, catifeaua și pielea sunt ideale pentru hainele de toamnă.

 

Pentru a adăuga un plus de stil, poți investi în câteva accesorii, cum ar fi eșarfe groase sau mănuși din piele. Nu sunt doar accesorii care îți vor ține de cald în momentele friguroase, dar vor adăuga și o notă de eleganță ținutei tale. 

Always in style with Atmosphere Fashion

În fiecare lună, ai parte de o nouă colecție. În atelierele Atmosphere Fashion, venim către tine cu cele mai recente tendințe din lumea modei, astfel încât să fii mereu up-to-date, iar de cele mai multe ori, piesele noastre vestimentare beneficiază și de reduceri. În plus, îți realizăm pe comandă orice piesă dorești, exact așa cum o dorești. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi

Articole Similare

COSTUMUL, aliatul tău la muncă și nu numai
COSTUMUL, aliatul tău la muncă și nu numai
Citeste articolul
Cum îmi ˝asortez˝ părul cu ținuta?
Cum îmi ˝asortez˝ părul cu ținuta?
Citeste articolul
Plicul, aliatul din dressing
Plicul, aliatul din dressing
Citeste articolul
1 MAI elegant ca altul...
1 MAI elegant ca altul...
Citeste articolul
Valentine's Day Atmosphere outfit!
Valentine's Day Atmosphere outfit!
Citeste articolul

ULTIMELE NOUTĂȚI

    Atmosphere Fashion
    © 2005 - 2024 ATMOSPHEREFASHION.RO

    ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER